Onze diensten

Onze diensten zijn gericht op bedrijven die werkzaam in verschillende sectoren. Zoals de Voedselverwerkende industrie, Horeca, Wellness, Gezondheidszorg, Overheid, Detailhandel en Kantoorpanden. Hieronder staan de diensten die wij voor u kunnen uitvoeren. Staat uw specifieke wens hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden!

Glasbewassing

Schoonmaakonderhoud

Gevelreiniging

Vloeronderhoud

Opleveren panden

Wellness en sauna

Zonnepanelen

Terras

Schoorsteenvegen

Reiniging na calamiteiten

Grafitti verwijderen

Sluizen en bruggen

Horeca

Voedsel industrie

Overig

Hoe gaan we te werk?

Als eerste is het belangrijk om helder te hebben wat de schoonmaak klus en jouw wens is. Nadat dit duidelijk is, bieden wij onze diensten aan om ervoor te zorgen dat het door jou gewenste resultaat te bereiken. Na akkoord plannen wij, in overleg met jou, de werkzaamheden in.

In gesprek

Offerte

Aan de slag

Waarom Ranko?

Ranko zorgt voor een schone en veilige werkomgeving zodat uw de aandacht kan gaan naar de activiteiten die er voor u toe doen.
Ranko:
– Is sinds 2020 een stabiele partner;
– Stelt kwaliteit boven  kwantiteit;
– Heeft alle nodige keurmerken;
– Gelooft dat alles schoon kan.

Offerte aanvragen

Als je benieuwd bent naar de kosten van één van onze diensten, dan kun je een offerte bij ons aanvragen. Door op onderstaande knop te drukken, start je de offerte aanvraag. Je krijgt vervolgens de keuze uit de verschillende diensten. Je klikt vervolgens op de dienst naar keuze. Als de dienst die je wilt inhuren er niet tussen staat of je een specifieke vraag hebt dan kies je voor “Overige”.

Je krijgt na het selecteren van de dienst een formulier te zien. Deze vul je zo gedetailleerd mogelijk in. Hoe meer details wij weten, hoe specifieker wij kunnen zijn met de prijs. Na het invullen van het formulier, druk je op verzenden. Wij gaan dan met de aanvraag aan de slag en komen zo snel mogelijk bij je terug.