Opdrachtgevers | Schoonmaakbedrijf Ranko - Voor uw totale schoonmaak - G.G. Schipperstraat 12 - De Rijp
 

Opdrachtgevers

Naast de particulier verlenen wij ook onze diensten aan vele bedrijven. Zo zijn wij o.a. actief voor diverse overheidsinstellingen, de voedselindustrie, scholen, banken, kinderdagverblijven, en hotels.

Fort Resort Beemster: “Een ontzettend prettig bedrijf om mee samen te werken. Zij ontzorgen ons op het gebied van schoonmaak van de kamers, de spa en wellness. Wij hebben geen omkijken naar het maken van roosters, vakantieplanningen, etc. Daarnaast komen ze met goede adviezen en koppelen ze snel naar ons terug mochten er verbeterpunten zijn. Het personeel is erg vriendelijk en werkt zeer accuraat. Wij zien Ranko meer als partner dan als toeleverancier in het runnen van ons bedrijf”.

frb

 

Fontijn Vlees en Vleeswaren B.V.: “Fontijn is een horeca slagerij die het echte ambacht hoog in het vaandel heeft staan, wij maken ons sterk om de beste service aan onze klanten te verlenen, hierbij kunt u denken aan het opstellen van een menukaart, advies in de keuken of het leveren van een op maat gesneden stuk overheerlijk vlees.

Deze eigenschappen zoeken wij ook in onze partner die verantwoordelijk is voor de dagelijks schoonmaak in ons bedrijf.

Ranko heeft net als wij korte lijnen, er wordt direct geschakeld bij vragen of opmerkingen van onze kant en niet omdat het moet maar omdat ze betrokken zijn!

Onze HACCP certificering is een belangrijk onderdeel bij Fontijn, medewerkers van Ranko zijn professioneel, geven tips en adviezen waardoor wij tijd besparen en nooit voor verrassingen komen te staan.

Fijn om een partner te hebben die kwaliteit net zo hoog heeft zitten als jij zelf!”

fontijn-vlees

 

Arnold Bartels , Ascoba ERA Makelaardij: ” Ik ken het bedrijf Ranko, de directeur Twan en veel van de enthousiaste medewerkers al jaren. Ik maak privé en zakelijk ook al heel wat jaren graag gebruik van hun diensten. De werkzaamheden van Ranko worden altijd, no-nonsense, goed en met meedenken verricht. Mooi beroep hebben de mensen, het is altijd mooi om door hun werk een schone omgeving te hebben en houden.”

ascoba