Schoonmaakbedrijf Ranko & Fort Resort Beemster op zoek naar beleving | Schoonmaakbedrijf Ranko - Voor uw totale schoonmaak - G.G. Schipperstraat 12 - De Rijp

Schoonmaakbedrijf Ranko & Fort Resort Beemster op zoek naar beleving

 

Door Rutger Kerkdijk, Product Expert

Opdrachtgevers met een specifieke uitdaging, daar houden wij bij Facility Trade Group van! Wij nemen jullie graag mee in de uitdagingen van Ranko en laten zien hoe wij onze expertise inzetten. Ranko is opgericht in 2000 als jong, dynamisch en innovatief schoonmaakbedrijf. Inmiddels zijn zij een gevestigde naam in De Rijp en omstreken en werkzaam bij diverse overheidsinstellingen, scholen, banken en kinderdagverblijven.

Hoe gaat Ranko te werk?

Ranko is een ambitieuze opdrachtgever die haar eindklanten graag ontzorgt met behulp van

gemotiveerde medewerkers. Twan Korver, eigenaar Ranko: ‘‘Wij nemen de klant mee in de belevenis van de schoner dan schoon, waardoor zij zich volledig kunnen richten op hun bedrijfsvoering. Het innovatief meedenken over facilitaire uitdagingen bij onze klanten en daarop inspel

en met efficiënte oplossingen is onze grootste kracht. Op die manier proberen we de verwachtingen altijd te overtreffen en onze medewerkers spelen hierin een belangrijke rol.’’

Klantcase: een schone vloer voor extra beleving

Ranko is een ambitieuze opdrachtgever die haar eindklanten graag ontzorgt met behulp van gemotiveerde medewerkers. Eén van deze klanten is Fort Resort Beemster, een luxueus resort met hotel, restaurant en wellness. Met een groot totaal oppervlakte zocht Ranko een efficiënte manier om de dagelijkse vloerreiniging te organiseren, met de garantie op een uitstekend kwaliteitsniveau.

Wat zijn dan de mogelijkheden? Het mopsysteem, waarmee oorspronkelijk werd gewerkt, is eenvoudig in gebruik, maar vergt in op deze locatie veel tijd, waardoor de capaciteit minimaal is. Een grote schrobzuigmachine is in dit geval alleen bruikbaar in de grotere ruimtes. Samen met Twan Korver, eigenaar Ranko, hebben we de locatie van Fort Resort Beemster nader in kaart gebracht. Conclusie: met diverse ruimten, verdiepingen en afwerkingen van vloeren is een compact, flexibele oplossing een vereiste.

Op ons advies hebben zij de Easy Pro Mob ingezet. Twan: ‘‘Wij hebben voor de Easy Pro Mop gekozen vanwege de flexibiliteit, compactheid en kwaliteit van de machine. Ondanks dat het een kleine machine is geeft hij verbluffende resultaten. Onze medewerkers werken er graag mee en Frank Bart, eigenaar Fort Resort Beemster, is meer dan tevreden met het eindresultaat en daar gaat het ons om.’’

Easy Pro Mop

Deze kleine, compacte schrobzuigmachine is ideaal voor kleine ruimten waar snel en effectief gereinigd moet worden. Zeer wendbaar en eenvoudig in gebruik reinigt de Easy Pro Mop alle harde, waterbestendige vloeren.

De Easy Pro Mop is compact en laat zich gemakkelijk vervoeren, zelfs in kleinere vervoersmiddelen zoals een personenauto. Het RVS stalen chassis met een werkbreedte van 410 mm zorgt voor een smalle maar sterke basis. Dankzij zijn kogelgewricht is het eenvoudig om onder obstakels zoals meubilair te reinigen.

De schoonwatertank van 3 liter gecombineerd met zijn waterbesparende ‘eco’ functie zorgt ervoor dat de Easy pro Mop een oppervlakte van ca. 100 m2 kan reinigen. De 13 Ah lithium-ion batterij van 36 volt is goed voor een werktijd van ca. 1 uur.

Door het wisselen tussen borstels of padhouders is deze machine multifunctioneel inzetbaar en kan hij meer dan alleen schrobben en water opnemen. Dankzij de hefbare zuigmond kan eventueel de vloer eerst worden ‘ingezet’ om de eventuele chemie zijn werk te laten doen.

 

Hierbij link naar origineel bericht:

Facility Trade Group – optimale vloerreiniging