Schoonmaken is een vak! | Schoonmaakbedrijf Ranko - Voor uw totale schoonmaak - G.G. Schipperstraat 12 - De Rijp

Schoonmaken is een vak!

‘Ontzorgen op schoonmaakgebied en schoonmaken op maat is een vak’ is de filosofie van de eigenaar Twan Korver. ‘Ons voornaamste doel is de bedrijven van optimaal advies te voorzien over de verrichte werkzaamheden, met mijn vriendelijke, gemotiveerde en goed geïnstrueerde medewerkers werken wij als team planmatig en efficiënt en beschikken wij over grote vakkennis’.

Ranko probeert onderscheidend te zijn in het vak schoonmaken. Er wordt schoongemaakt van ‘slachterij tot welness, en alles wat daar tussen in ligt in de ruimste zin van het woord’. Omdat onze medewerkers op meerdere locaties inzetbaar zijn betekent dat in praktijk dat zij een brede kennis hebben van het schoonmaakvak.

Neem als vb als je als gast een dagje een welness resort bezoekt moet je erop kunnen vertrouwen dat alles hygiënisch en schoon is. De gast wil deze dag genieten van de rust, mooie omgeving en de luxe uitstraling en dat alles op en top scho0n is, want het mag niet zo zijn dat de gast een slechte beleving heeft van een resort omdat het niet schoon is!

De diensten beslaan een scala aan werkzaamheden; van dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud van uw bedrijfspand of particuliere woning, glasbewassing binnen- en buitenzijde. Het reinigen van gevels, muren, wanden en bestrating. Voor het schoonhouden en reinigen van portalen en traphallen (VVE’s) zijn wij ook graag uw partner. Maar hier houdt het niet op ‘ het maakt ons eigenlijk niet uit wat een bedrijf of instelling schoon wil hebben, wij zorgen dat dit op uitstekende wijze gebeurt. Mocht het zo zijn dat er voor een speciaal object-bv een kunstwerk- gereinigd moet worden en men weet er geen raad mee dan hebben wij de oplossing zoals speciale wasborstels zodat hiermee het object wel gereinigd kan worden.

Het heerlijke weer komt er weer aan. Het perfecte moment om uw terras en terrasmeubels een verfrissende opknapbeurt te geven en te laten reinigen, zo heeft u alles er weer mooi en fris bijstaan

Wij reinigen uw zonwering d.m.v. warm nautic cleaning water, wat ontdaan is van alle materialen en metalen die in leidingwater aanwezig zijn. Dit heeft een sterk reinigend vermogen waardoor er geen residuen achterblijven op uw zonwering. Het laten reinigen van uw zonwering zorgt ervoor dat de zware vervuiling niet in uw zonwering trekt. Hierdoor heeft uw zonwering een langere levensduur. Wat ook niet onbelangrijk is dat uw zonwering mooi blijft.  Voor uw bedrijfspand is de buitenkant uw visitekaartje, schone zonweringen kan een mooie eyecatcher zijn om potentiële klanten naar uw bedrijf te krijgen.

Vergeten wordt wel eens hoeveel schoonmaakwerk er komt kijken bij grote openbare evenementen, zowel voor als na het evenement, panden worden gereinigd, bruggen worden schoongemaakt en alle lampen worden nagelopen.

Alles om de klant volledig te ontzorgen op gebied van schoonmaak en facilitaire dienstverlening!