Waarom een (bij)baan bij Ranko?

Een parttime baan bij Ranko biedt de perfecte balans met je opleiding, dankzij ons maatwerkrooster en flexibele werktijden. Maar er is meer: werken als (leerling)schoonmaker bij ons ontwikkelt waardevolle competenties voor je cv, zoals zelfstandig werken, klantgerichtheid, doorzettingsvermogen en discipline.

 

Wij bieden een op maat gemaakt rooster, een goed salaris, werkkleding, een stabiele werkgever en natuurlijk een gezellig team. Ben je een enthousiaste aanpakker op zoek naar een stabiele (parttime) baan? Solliciteer nu door je cv en motivatie te mailen naar info@ranko.nl.

 

Een dag in het leven van een Ranko medewerker…     

Je ochtend begint met een vroeg wekkergeluid, een herinnering aan de interessante dag die voor je ligt. Eenmaal op kantoor begroet je je collega’s en pak je een kop koffie terwijl je de planning van de dag doorneemt. Daarna laad je de bedrijfsauto met materialen en hulpmiddelen en ga je samen met een collega op pad naar de eerste werklocatie.

Onderweg maak je een praatje en bespreek je de strategie voor de dag. Aangekomen bij de eerste locatie, meld je je aan en begint het werk. Je voert verschillende schoonmaakwerkzaamheden uit zodat alles weer spik en span wordt achtergelaten.

Na de lunchpauze ga je weer aan de slag, waarbij je de voorraad in de gaten houdt en ervoor zorgt dat alles wat nodig is bijgevuld wordt. Je houdt het logboek bij en registreert de werktijden en eventuele bijzonderheden, nadat je de laatste locatie van de dag afrondt.

Terug op kantoor in de Rijp meld je je af, ruim je de materialen op en bespreek je kort de dag met je collega’s. En zo vliegt je dag voorbij bij Ranko!