Wie zijn wij

JONG EN DYNAMISCH SCHOONMAAKBEDRIJF

Wij vinden het belangrijk dat we voor elkaar zorgen. Dat geldt zowel voor u als klant als voor onze medewerkers, samen komen we verder. Door middel van onze Noord-Hollandse houding en “het moet goed en komt goed” mentaliteit zijn wij al 20 jaar een betrouwbare en stabiele partner in de schoonmaakbranche met de overtuiging dat alles schoon kan. Met ervaren medewerkers die gespecialiseerd zijn in de werkgebieden; glasbewassing, schoonmaak en specialistische reiniging.

Onze diensten

Om onze diensten te laten aansluiten bij uw schoonmaakklus bieden wij de keuze tussen bedrijven en particulieren.

BEDRIJVEN

Met ervaring van het reinigen van kantoren, wellness gelegenheden tot en met de voedselindustrie, hebben wij een breed portfolio opgebouwd. Voor onze klanten verzorgen wij voornamelijk schoonmaakonderhoud, glasbewassing, specialistisch onderhoud en nog veel meer.

PARTICULIER

20 jaar geleden zijn wij gestart met ramen lappen en sindsdien niet meer gestopt. In de loop van tijd hebben wij voor u als particulier het aanbod aan diensten uitgebreid. Naast glasbewassing zijn wij ook gespecialiseerd in gevelreiniging, schoorsteen vegen, dakgoten leeghalen en nog veel meer.

Referenties

Contact

Contactgegevens

Ranko
G. G. Schipperstraat 12
1483 GE, De Rijp
0299 397497

IBAN: NL13RABO0142755206
BTW nummer: NL8238.31.905B01
kvk nummer: 59571454