Wat doen we?

Elke dag vertrekt ons team ‘s ochtends vroeg om jou te ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Of dat is om jouw kantoor schoon te maken, de gevel van het pand te reinigen of na een dag werken de productieruimte schoon te maken. Met de handen uit de mouwen en een lach op ons gezicht.

Met de kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan zullen wij jou een op maat gemaakt advies geven en vervolgens uitvoeren zodat het beste resultaat behaald wordt.

Wat voor soort klussen?

Om je een beeld te kunnen geven van waar wij jou mee zouden kunnen helpen, staan hier onder de 7 meest uitgevoerde schoonmaak klussen. Heb je een specifieke wens en staat die er niet tussen, bel of mail ons, dan bespreken wij de mogelijke opties.

Glasbewassing

Glasbewassing van de binnen en buitenzijde van gebouwen.

Schoonmaak onderhoud

Dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud van o.a. kantoren, scholen en overheidsgebouwen.

Gevelreiniging

Het reinigen van diverse oppervlaktes onder hoge druk tot 350 bar werkdruk en 130 graden warm water. Indien sprake is van een hout gevel wordt dit handmatig gedaan.

Specialistisch vloeronderhoud

Het periodiek onderhouden van diverse vloeren. Machinaal schrobben en in de was zetten van marmoleum en linoleum vloeren.  Tapijt reinigen: gedeeltelijk of gehele vloeren reinigen d.m.v sproei-extractie.

Opleveren van panden

Oplevering na nieuwbouw of renovatie van bedrijven, huizen of winkelpanden. Van de binnenkant van de kasten tot de buitenkant van de ramen wordt schoon gemaakt. Je pand wordt dusdanig schoon opgeleverd dat je er gelijk kunt intrekken.

Specialistische reiniging voedsel industrie

Dagelijks en/of periodiek schoonmaken volgens de HACCP / BRC norm

Sauna en wellness reinigen

Het dagelijks of periodiek schoonmaken van sauna’s en zwembaden. Het schoonmaken van hotelkamers.

Overig

Overige soort klussen; reinigen van bruggen, zuiveringsgemalen, kunstwerken etc. Wij worden graag uitgedaagd!

Hoe gaan we te werk?

Als eerste is het belangrijk om helder te hebben wat de schoonmaak klus en jouw wens is. Nadat dit duidelijk is, bieden wij onze diensten aan om ervoor te zorgen dat het door jou gewenste resultaat te bereiken. Na akkoord plannen wij, in overleg met jou, de werkzaamheden in.

In gesprek

Offerte

Aan de slag

WAAROM RANKO?

Een schone omgeving zorgt voor een voldaan, ontzorgd gevoel met als gevolg dat de aandacht naar activiteiten kan gaan die er voor jou toe doen. Wij van Ranko helpen je hierbij. Wij;

  • Zijn een stabiele partner voor zowel klant als medewerker
  • Vertrouwen op onze kennis en ervaring, ookal is dat soms tegen de stroom in
  • Stellen kwaliteit boven kwantiteit
  • Geloven dat alles schoon kan

Offerte aanvragen

Als je benieuwd bent naar de kosten van één van onze diensten, dan kun je een offerte bij ons aanvragen. Door op onderstaande knop te drukken, start je de offerte aanvraag. Je krijgt vervolgens de keuze uit de verschillende diensten. Je klikt vervolgens op de dienst naar keuze. Als de dienst die je wilt inhuren er niet tussen staat of je een specifieke vraag hebt dan kies je voor “Overige”.

Je krijgt na het selecteren van de dienst een formulier te zien. Deze vul je zo gedetailleerd mogelijk in. Hoe meer details wij weten, hoe specifieker wij kunnen zijn met de prijs. Na het invullen van het formulier, druk je op verzenden. Wij gaan dan met de aanvraag aan de slag en komen zo snel mogelijk bij je terug.