Wat doen we?

Elke dag vertrekt ons team ‘s ochtends vroeg om jou te ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Dat kan zijn om jouw kantoor, gevel van het pand, of productieruimte te reinigen. Met de handen uit de mouwen en een lach op ons gezicht.

Met de kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan zullen wij jou een op maat gemaakt advies geven en vervolgens uitvoeren zodat het beste resultaat behaald wordt.

Onze diensten

Om je een beeld te kunnen geven van waar wij jou mee zouden kunnen helpen, staan hieronder de 7 meest uitgevoerde schoonmaakklussen. Staat uw specifieke wens hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan bespreken wij de mogelijke opties.

Glasbewassing

Glasbewassing van de binnen- en buitenzijde van gebouwen.

Schoonmaak onderhoud

Dagelijks of periodiek schoonmaakonderhoud van het interieur.

Gevelreiniging

Het reinigen van diverse oppervlaktes onder hoge druk tot 350 bar werkdruk en 130 graden warm water. Indien sprake is van een houten gevel wordt dit handmatig gedaan.

Specialistisch vloeronderhoud

Onder specifiek vloeronderhoud verstaan wij:
-het periodiek onderhouden van diverse vloeren;
-het machinaal schrobben van PVC vloeren;
-het gedeeltelijk of geheel reinigen van een tapijtvloer d.m.v sproei-extractie;
-het machinaal schrobben en in de was zetten van marmoleum en linoleum vloeren.

Opleveren van panden

Oplevering na nieuwbouw of renovatie van bedrijven, huizen of (winkel)panden. Uw pand wordt dusdanig schoon opgeleverd dat u er gelijk kunt intrekken.

Specialistische reiniging voedsel industrie

Dagelijks en/of periodiek schoonmaken volgens de HACCP / BRC norm

Sauna en wellness reinigen

Het dagelijks of periodiek reinigen van de gehele welleness.
– Sauna’s;
– Zwembaden;
– Stoomcabines.

Overig

Overige soort klussen;

-het reinigen van bruggen, zuiveringsgemalen, kunstwerken etc.

-het leeghalen van dakgoten

-het recht leggen van dakpannen

-het vegen van schoorstenen

Wij worden graag uitgedaagd!

Hoe gaan we te werk?

Als eerste is het belangrijk om helder te hebben wat de schoonmaak klus en jouw wens is. Nadat dit duidelijk is, bieden wij onze diensten aan om ervoor te zorgen dat het door jou gewenste resultaat te bereiken. Na akkoord plannen wij, in overleg met jou, de werkzaamheden in.

In gesprek

Offerte

Aan de slag

WAAROM RANKO?

Een schone omgeving zorgt voor een voldaan, ontzorgd gevoel met als gevolg dat de aandacht naar activiteiten kan gaan die er voor jou toe doen. Wij van Ranko helpen je hierbij. Wij;

  • Zijn een stabiele partner voor zowel klant als medewerker
  • Vertrouwen op onze kennis en ervaring, ookal is dat soms tegen de stroom in
  • Stellen kwaliteit boven kwantiteit
  • Geloven dat alles schoon kan

Offerte aanvragen

Als je benieuwd bent naar de kosten van één van onze diensten, dan kun je een offerte bij ons aanvragen. Door op onderstaande knop te drukken, start je de offerte aanvraag. Je krijgt vervolgens de keuze uit de verschillende diensten. Je klikt vervolgens op de dienst naar keuze. Als de dienst die je wilt inhuren er niet tussen staat of je een specifieke vraag hebt dan kies je voor “Overige”.

Je krijgt na het selecteren van de dienst een formulier te zien. Deze vul je zo gedetailleerd mogelijk in. Hoe meer details wij weten, hoe specifieker wij kunnen zijn met de prijs. Na het invullen van het formulier, druk je op verzenden. Wij gaan dan met de aanvraag aan de slag en komen zo snel mogelijk bij je terug.