Wat doen we?

Elke dag vertrekt ons team ‘s ochtends vroeg om jou te ontzorgen op het gebied van schoonmaak. Of dat is om jouw ramen te lappen, jouw schoorsteen te vegen en/of na een verbouwing de woning schoon op te leveren. Met de handen uit de mouwen en een lach op ons gezicht.

Met de kennis en ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan zullen wij jou een op maat gemaakt advies geven en vervolgens uitvoeren zodat het beste resultaat behaald kan worden.

Wat voor soort klussen?

Om je een beeld te kunnen geven van waar wij jou mee zouden kunnen helpen, staan hier onder de 6 meest uitgevoerde schoonmaak klussen. Heb je een specifieke opdracht en staat die er niet tussen, dan zou je ons kunnen bellen voor de mogelijke opties.

Glasbewassing

Glasbewassing van de binnen en buitenzijde van gebouwen en woningen.

Gevelreiniging

Het handmatig reinigen van gevels.

Schoorsteen vegen

Het vakkundig schoonvegen van rookgaskanalen en of ventilatiekanalen.

Leeghalen dakgoten

Het verwijderen van bladeren en afval. Het ontstoppen van regenpijpen (ook onder de grond)

Opleveren van panden

De oplevering na nieuwbouw of renovatie van huizen. Van de binnenkant van de kasten tot de buitenkant van de ramen wordt schoon gemaakt. Je pand wordt dusdanig schoon opgeleverd dat je er gelijk kunt intrekken.

Zonnepanelen reinigen

Het schoonmaken van zonnepanelen ten behoeve van het rendement van de panelen.

Overig

Overige soort klussen: reinigen houten vlonders, behandelen van rieten daken en dakpannen tegen alg en mos, graffiti verwijderen etc. Wij worden graag uitgedaagd!

Hoe gaan we te werk?

Als eerste is het belangrijk om helder te hebben wat de schoonmaak klus en jouw wens is. Nadat dit duidelijk is, bieden wij onze diensten aan om ervoor te zorgen dat het door jou gewenste resultaat te bereiken. Na akkoord plannen wij, in overleg met jou, de werkzaamheden in.

In gesprek

Offerte

Aan de slag

WAAROM RANKO?

Een schone omgeving zorgt voor een voldaan ontzorgd gevoel, met als gevolg dat de aandacht naar activiteiten kan gaan die er voor jou toe doen. Wij van Ranko helpen je hierbij. Wij;

  • Zijn een stabiele partner voor zowel klant als medewerker
  • Vertrouwen op onze kennis en ervaring, ookal is dat soms tegen de stroom in
  • Stellen kwaliteit boven kwantiteit
  • Geloven dat alles schoon kan

Offerte aanvragen

Als je benieuwd bent naar de kosten van één van onze diensten, dan kun je een offerte bij ons aanvragen. Door op onderstaande knop te drukken, start je de offerte aanvraag. Je krijgt vervolgens de keuze uit de verschillende diensten. Je klikt vervolgens op de dienst naar keuze. Als de dienst die je wilt inhuren er niet tussen staat of je een specifieke vraag het dan kies je voor “Overige”.

Je krijgt na het selecteren van de dienst een formulier te zien. Deze vul je zo gedetailleerd mogelijk in. Hoe meer details wij weten, hoe specifieker wij kunnen zijn met de prijs. Na het invullen van het formulier, druk je op verzenden. Wij gaan dan met de aanvraag aan de slag en komen zo snel mogelijk bij je terug.