Onstaan Ranko

1 augustus 2000 is de eigenaar van Ranko, Twan Korver, voor zichzelf begonnen. In het begin, op de fiets met een ladder op zijn schouder, De Rijp door om daar ramen te lappen en schoon te maken bij bedrijven en particulieren. Wat Ranko toen en nu onderscheidt is dat Ranko voor het totaalplaatje zorgt. Gedurende de afgelopen 20 jaar zijn wij gegroeid van 1 medewerker tot inmiddels meer dan 90 medewerkers. Door de jaren heen verschillende soorten klussen uitgevoerd (van het schoonmaken van een kerk tot het reinigen van de voedselindustrie) waardoor wij inmiddels een breed spectrum aan ervaring, kennis en kwaliteiten hebben ontwikkeld.

Onze mentaliteit

Door middel van onze Noord-Hollandse houding en “het moet goed en komt goed” mentaliteit zijn wij al 20 jaar een betrouwbare en stabiele partner in de schoonmaakbranche. Wij geloven in open en eerlijke communicatie. Als er iets fout gaat, dan kom je daarvoor uit en zoeken wij samen een oplossing.

Wij vinden het belangrijk dat we voor elkaar zorgen. Dat geldt zowel voor als jou als klant als voor onze medewerkers, samen komen we verder.

Onze visie

“Wij geloven in de kracht van samen komen we verder”

Sponsoring

Ranko is trotse sponsor van het eerste en tweede elftal van S.V. De Rijp. Samen met Plus Graft-De Rijp ondersteunen we de club en de voetballers. Samen komen we verder, daar staan we voor bij Ranko. Samen komen we verder met ondernemen en als onderneming helpen we onze voetbalclub verder. We kijken uit naar de mooie wedstrijden van het komende seizoen en zijn ervan overtuigd dat de teams ons inspireren met hun motivatie en doorzettingsvermogen.