Onstaan Ranko

1 augustus 2000 is de eigenaar van Ranko, Twan Korver, voor zichzelf begonnen. In het begin, op de fiets met een ladder op zijn schouder, De Rijp door om daar ramen te lappen en schoon te maken bij bedrijven en particulieren. Wat Ranko toen en nu onderscheidt is dat Ranko voor het totaalplaatje zorgt. Gedurende de afgelopen 20 jaar zijn wij gegroeid van 1 medewerker tot inmiddels meer dan 70 medewerkers. Door de jaren heen verschillende soorten klussen uitgevoerd (van het schoonmaken van een kerk tot het reinigen van de voedselindustrie) waardoor wij inmiddels een breed spectrum aan ervaring, kennis en kwaliteiten hebben ontwikkeld.

Onze mentaliteit

Door middel van onze Noord-Hollandse houding en “het moet goed en komt goed” mentaliteit zijn wij al 20 jaar een betrouwbare en stabiele partner in de schoonmaakbranche. Wij geloven in open en eerlijke communicatie. Als er iets fout gaat, dan kom je daarvoor uit en zoeken wij samen een oplossing.

Wij vinden het belangrijk dat we voor elkaar zorgen. Dat geldt zowel voor als jou als klant als voor onze medewerkers, samen komen we verder.

Onze visie

“Wij geloven in de kracht van samen komen we verder”

OOK WERKEN BIJ?

Heb jij het idee dat je een goede toevoeging bent aan ons team? Voel je dan vrij om te solliciteren. Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste mensen die zichzelf willen ontwikkelen en die het leuk vinden om een flexibele en goed betaalde baan te hebben.

  • Mogelijkheden tot doorgroeien
  • Flexibele uren
  • Goed betaald
  • Gezellig team

Vul het contactformulier in en benoem daarbij dat het gaat om een sollicitatie. Vertel in het gedeelte “bericht” waarom jij bij Ranko past en vervolgens nemen wij contact met je op.